Varázsolj tavaszt az otthonodba! – Gyönyörű virágdekor inspirációk

Marity Mira
Írta: ,
Varázsolj tavaszt az otthonodba! – Gyönyörű virágdekor inspirációk

Búcsúztatná a telet most már mindenki, vágyunk a tavaszra, a kellemes szellőre és a napsütéstől bimbót bontó színes virágokra. Bár ezekben a hetekben a legtöbben még bágyadtan, fázósan kucorognak a meleg szobában, lesve a kinti szürkeséget, nekik is érdemes megpróbálni a borongós napokat feldobni a napsütést sürgető színpompás virágokkal. A kora tavaszi hagymás növények nem csak szépek, de fejedelmi pasztell pompájukkal visszalopják a megfogyatkozó életkedvet is.

Légy kreatív a kaspókkal!

Varázsolj tavaszt az otthonodba! – Gyönyörű virágdekor inspirációkKépek forrása: 1 / 2 / 3

Most érdemes beszerezni a speciális szűkülő nyakú, jácintkeltető vázát, és előcsalogatni a bódítóan illatos növényt a hagymájából. A hártyavékony szirmú krókuszok, reszketeg fejű törpenárciszok és fürtös gyöngyikék ott sorjáznak a kertészetekben és a virágboltokban, szinte még hagyma formában, alig kibújt hajtásokkal. Ezeket érdemes egymás mellé beültetni egy balkonládába, fadobozba, pléhkaspóba vagy cserépbe.

A legújabb látványos trend pedig a konyhában fellelhető összes tárolóedény virágtartóként való használata – legyen az csorba teásbögre, virágmintás locsolókanna, lepattogott zománcú kislavór vagy krumpli tartó jutazsák, a virágok csodálatosan mutatnak benne, főleg kaotikus színkavalkádban vegyítve.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!