Gyönyörű fehér otthonok, amikbe azonnal beköltöznénk

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha eddig azt gondoltad, a fehér túl unalmas, egyhangú, barátságtalan, esetleg steril, és éppen ezért nem használtad otthonod dekorálására, a következő képeket látva garantáltan meggondolod magad. Mutatunk néhány olyan lakást, amely a falaktól kezdve a bútorokon át az egyéb dizájn elemekig szinte csak a fehér színnel és árnyalataival van dekorálva.

A szofisztikált nappali

Kép forrása: decoholic.org

Ez az étkezővel egybenyitott nappali a fehéren kívül csak minimális mennyiségben használ szürkét, illetve feketét, mégsem áraszt barátságtalan hangulatot. A letisztult fehér színt jól kiegészítik az egyszerű bútorok is, amelyek formájukban variáltak: hol szögletes, hol kerek alakúak, így tökéletes az egyensúly.

Hívogató kanapé

Kép forrása: instagram.com

Egyáltalán nem tűnik túl sterilnek ez a nappali, hiába ekkora benne a fehér dominanciája: a fehér és világosszürke párnákkal telerakott kényelmes kanapéba bármikor szívesen belevetnénk magunkat! A nagyon minimalista, nagyon halvány barna bútorok csak még jobban kiemelik a fehér színt, és kétségtelen az is, hogy a fehér padlón még egy fehér szőnyegnek is van létjogosultsága.

Fehér hercegnő

Kép forrása: feedpuzzle.com

Nekünk azonnal egy kis hercegnő ugrott be erről a hálószobáról: a fehér padló, fehér bútorok, és a direkt nem tökéletesen fehérre lefestett téglafal között tökéletesen a középpontba kerül a pihe-puha ágy, amelyet a fehéren kívül csak pasztell árnyalatokkal dekoráltak.

Futurisztikusan

Kép forrása: demotivateur.fr

A fehér szín képes arra, hogy egészen modern, szinte már futurisztikus hatást keltsen. Ebben a tetőtéri hálószobában remek egyensúlyban vannak egymással az ultramodern bútorok, mint a beépített, polcos szekrény, és a nagyon otthonosak, mint a dohányzóasztal és a fotel. Ha hasonlót terveznél magadnak is, használd bátran a látszógerendát, ami térelválasztónak is tökéletes.

A csodálatos munkaállomás

Kép forrása: mywhiteobsession.com

Hatékonyabban haladna a munka, és te is garantáltan összeszedettebb lennél, ha egy ilyan dolgozósarkod lenne otthon. A csajos elemek, mint a szőrős üléspárna vagy a gömbös fényfüzér, még jobban feldobják a látványt.