Gyakori feng shui hibák az otthonodban, amik rossz hatással vannak rád

Fischer Anna
Írta: ,
Gyakori feng shui hibák az otthonodban, amik rossz hatással vannak rád

Aki hisz a feng shuiban, az jól tudja, hogy a lakberendezési tárgyak elhelyezésével kapcsolatos hibák is negatív hatással lehetnek életünkre, legyen szó az anyagiakról, a karrierről, az egészségről vagy akár a szerelmi életünkről. Lássuk a leggyakoribb hibákat!

Alacsony elhelyezés

Ha valami alacsonyan van elhelyezve a funkciójához képest, akkor annak a tárgynak a használatához le kell hajolnod, ami a feng shui alapján egyáltalán nem vezet sok jóra, mivel megalkuvásokat, mások magad elé engedését jelképezi.

Vagyis ha szeretnél sikeres lenni a munkádban vagy a magánéletedben, akkor a tükröket tedd olyan magasra, hogy egyenesen állva nézhess bele, valamint azokat a használati tárgyakat, amiket minden nap használsz, azokat inkább váll- vagy karmagasságba helyezd el a polcokon, hogy ne kelljen sokat hajolgatni értük.

Ha a járdádra például belóg egy ág, ami miatt szintén le kell hajolnod, akkor azt is inkább vágd le, hogy ne kelljen folyton meghajolni, mikor hazaérsz.

Akadályok

Sokszor előfordul a lakások nagy részében, hogy néhány tárgy részben vagy egészben eltorlaszolja azokat az útvonalakat, amelyeket használunk. Ezek lehetnek olyan használati tárgyak, mint például egy kuka a bejárati kapu mögött, vagy akár néhány felesleges kacat azokon az útvonalakon, amiket ritkábban használunk.

Mindegy, hogy mik ezek a tárgyak, a lényeg az, hogy ne ütközzünk folyamatosan kikerülendő akadályokba otthonunkban, mert azok visszahathatnak az életünkre attól függően, hogy a lakás mely pontján akadályoznak bennünket.

Ha ilyenek vannak nálunk, akkor azokat minél előbb tegyük el az útból, mivel könnyen lehet, hogy hatásukra folyamatos akadályokba ütközünk majd például a mindennapi munkánk során is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!