Gyakori feng shui hibák az otthonodban, amik nagyon rossz hatással vannak rád

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Gyakori feng shui hibák az otthonodban, amik nagyon rossz hatással vannak rád

Aki hisz a feng shuiban, az jól tudja, hogy a lakberendezési tárgyak elhelyezésével kapcsolatos hibák is negatív hatással lehetnek életünkre, legyen szó az anyagiakról, a karrierről, az egészségről vagy akár a szerelmi életünkről. Lássuk a leggyakoribb hibákat!

Felesleges kacatok

Kinek ne lennének felesleges kacatjai, amik ráadásul sokszor annyira feleslegesek, hogy még a fáradtságot sem vesszük, hogy rendezzük, összepakoljuk őket?! Pedig érdemes megtenni ezt a lépést, mivel a sok felesleges, ráadásul össze-vissza álló holmik negatív energiát hordoznak és csökkenthetik sikereinket, lendületünket.

Ha éreztünk már olyat, hogy a rendrakás után kiegyensúlyozottabbak lettünk, akkor a rend fontosságára kézzel fogható bizonyítékot is kaptunk! Tehát rakjuk össze a felesleges dolgokat, ami nem kell, azt pedig dobjuk ki, vagy ajánljuk fel a rászoruló embereknek.

Testileg és lelkileg is jó érzéssel fog eltölteni bennünket, ha rendezettebb lesz a kamra, a garázs, a padlás vagy akár éppen a nappali.

Fejünk felett

A lakás terei függőlegesen is jelképeznek területeket az életünkben. A magasan, a fejünk felett, vagyis a szekrények és polcok tetején összehalmozódott felesleges porfogók ugyanis a fejünk felett tornyosuló fellegeket jelképezik, illetve azokat a problémákat, amelyeket évek óta hurcolunk magunkkal, és nagy súllyal nehezednek a vállunkra.

Ha tehát szeretnénk kicsit a fejünkben is rendet rakni, akkor kezdjük a tényleges rendrakással, ráadásul a lakás magasabb helyein. Tegyük dobozba vagy szabaduljunk meg a biztosan nem használható dolgoktól.

Ami marad, azt pedig tisztítsuk le és úgy tegyük a régi vagy inkább egy új helyre. Ugyanez igaz a padlásra is: az ott összegyűlt tárgyakról – épp úgy, mint a fejünkben lévő gondolatokról - döntsük el, hogy hol a helyük!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!