Készíts szuper egyszerűen geometrikus minikertet saját kezűleg

Szőke Angéla
Írta: , Frissítve:
Készíts szuper egyszerűen geometrikus minikertet saját kezűleg

Kép forrása: pinterest.com

Biztosan találkoztatok már valahol ezekkel a trendi, szögletes mini terráriumokkal, amik mostanában elárasztották a Pinterestet. De azt is tudtátok, hogy pofonegyszerű saját kezűleg is elkészíteni? Minimális kézügyességgel a te íróasztalodat is díszítheti egy ilyen modern minikert.

Az elmúlt években töretlen a geometrikus alakzatok népszerűsége. Az egyik barátnőm geometrikus tetoválást csináltatott, a másik az ékszerüzletét újította fel ilyen stílusban, de ez a trend megjelenik mostanában az építészetben, a ruhamintákban és a dísztárgyakban is. Én sem tudtam ellenállni és vettem egy geometrikus szarvast ábrázoló posztert, ami remekül mutat a falon, a skandináv stílusú lakásomban.

Ez a trend szinte minden enteriőrben jól néz ki, kivéve talán a mediterrán stílust.

A virágkötészet is művészet, ami igyekszik követni a modern irányzatokat, így nem kellett sokat várni, míg itt is megjelent a geometria. Szerencsére nem a steelgrass – másnéven vasfű – megtörése és csokorba hajtogatása jött vissza. Egy évtizede ez még nagyon sikkes megoldásnak számított és óriási divat volt. Mindenkinek tört-steelgrass-es csokrot kötötték, aki valami vagányat akart, de szerencsére – mint minden módi – ez is leáldozott.  A virágkötészetbe és a kertészetbe a geometrikus formájú mini terráriumok robbantak be, amiket csak imádni lehet!

Készíts egyszerűen geometrikus minikertet saját kezűlegKép forrása: JuliaLototskaya/Depositphotos

Egy ilyen kompozíció egyszerre modern, letisztult és ellenállhatatlanul elegáns. Újszerű, hogy az üvegen keresztül látható a virágföld, amit eddig mindig nagy gonddal eltakartak a virágosok.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató