Mintha felújítottad volna! Filléres fürdőszobai rendszerezési ötletek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mintha felújítottad volna! Filléres fürdőszobai rendszerezési ötletek

A lakás minden helyiségére igaz, hogy minél több a tárolód, és minél több mindent tudsz esztétikusan elrejteni a kíváncsi tekintetek elől, annál letisztultabbnak hat az otthonod. Természetesen mindez a fürdőszobádra is áll, márpedig ott a higiénia érdekében sem árt nagy hangsúlyt fektetned a rendszerezésre. De hogyan csináld? Mutatjuk!

Kerüljön polc minél több helyre

A legtöbb fürdőszobára sajnos igaz, hogy nincs túl sok extra hely a tárolásra, ezért általában nem fér be új szekrény a helyiségbe. Ezt orvosolandó sokat számítanak a különféle polcok, akár az olyan mozgatható változatok, mint amilyenek az újragondolt és felújított létrák. A polcokra is rengeteg holmi fér, és bár szem előtt vannak, természetesen dobozokkal is megtöltheted őket, így egy kicsit rendszerezettebb, egységesebb lesz összhatás.

A másik lehetőség, hogy olyan holmikat, kiegészítőket teszel rájuk, amik már önmagukban is ezt a látványt keltik: ilyenek pl. a szépen összehajtogatott pamuttörölközők, amik néhány élővirág, gyertya társaságában egyenesen luxus körülményeket biztosítanak.

Érdemes arra törekedned, hogy minél kevesebb színt vigyél be a fürdődbe, főleg akkor, ha egyébként sem kifejezetten nagy a rendelkezésedre álló tér. A sok szín jóval előbb kelt túlzsúfoltságot, míg a hasonló árnyalatok nem csak a szemet nyugtatják, a helyiséget is nagyobbnak mutatják. Persze nem kell ezért lecserélned az összes törölköződet, de ha újakat veszel, akkor célszerű erre figyelned. Addig is, a tárolókból ajánlatos egyformákat venned!

Tárold rejtett helyeken az extra holmikat

Ha kénytelen vagy bizonyos holmikat, kiegészítőket a fürdőszobádban raktározni, akkor jól jönnek az extra tárolók. A törölközőket kevésbé látványos helyen is tarthatod, pl. méretesebb fonott kosarakban. Tároláshoz szuperek a különféle dobozok is, amiknek viszont nem kell feltétlenül unalmas, áttetsző, műanyag rekeszeknek lenniük, hiszen a fürdőszobákhoz remekül illenek a különböző természetes anyagok!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba