5 olcsó, de látványos trükk a fürdőszobád felújításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 olcsó, de látványos trükk a fürdőszobád felújításához

Kép forrása: khuang/depositphotos.com

A fürdőszobára sokan nem fordítanak kiemelt figyelmet, szemben például a nappalival vagy az étkezővel. Pedig a lakás egyik legkisebb helyisége is megérdemelné az alkalomszerű felújítást, frissítést, hiszen a mindennapjaink szerves részét képezi az itt eltöltött idő.

Innen se maradjanak ki a szobanövények Kép forrása: houzz.com

Sokan még mindig nem igazán tesznek a fürdőszobába virágokat, pozsgásokat vagy éppen fűféléket, pedig egészen más a hangulata a helyiségnek akkor, ha nem csak a szükséges holmikat tárolod benne.

Persze, ha nincs sok helyed, vagy éppen alig jut be fény, akkor alaposan leszűkül a kínálat, de egyébként vétek kifelejteni a fürdőszobából a szobanövényeket. Önmagukban is díszítenek, ha pedig szép kaspókat választasz számukra, akkor még tovább emelheted az összhatást.

Végső esetben a plafonról is alálógathatod őket egy tartóban, így ténylegesen nem foglalnak helyet, de a díszítő funkciójuk megmarad.

Mintha wellnessben lennél Kép forrása: houzz.com

Szintén nem túl nagy kiadás, de annál többet ad az összképhez, ha kicsit odafigyelsz a fürdőszobai kiegészítőkre. A rend érdekében alapszabály, hogy csak az legyen szem előtt, amit mindennap használtok, a többi holminak a fiókokban a helye.

Ennek megfelelően a polcokon maradó kozmetikumokat, kiegészítőket már könnyű lesz összehangolni: érdemes szettet venned a szappan- és fogkefetartóból, és az is sokat számít, ha egyforma színű törölközőkre ruházol be. Utóbbiakat szépen összegöngyölítheted, így tényleg luxushatást keltenek.

Ezen felül jó lehetőség még, ha beszerzel egy kádra szerelhető tartót, ami nem csak könyvtámasz lehet: kerülhetnek rá gyertyák, poharak, illóolajok.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba