5 filléres fürdőszoba felújító trükk, amivel hatalmas hatást érhetsz el

Zabolai Margit
Írta: ,
5 filléres fürdőszoba felújító trükk, amivel hatalmas hatást érhetsz el

Kép forrása: Home Depot Canada

A fürdőszoba a feltöltődés, a kikapcsolódás helyszíne, megújítása azonban nem olcsó mulatság. Axanne Jelasity lakberendező, a Butopêa alapítója szerint azonban néha apró trükkök is segíthetnek abban, hogy új köntöst kapjon a vizes helyiség. Apró, de látványos változást hozó tippek következnek!

Unod a szocreál csempéket, de most nem fér bele, hogy felújítsd a fürdőszobát?

A bontás nem csak drága, de nagy felfordulással is jár, ráadásul tényleg nem éppen zöld megoldás belefogni, ha a csempéknek egyébként nincs baja, csak a dizájnjuk felett járt el az idő.

Ilyenkor jó megoldás lehet a csempefestés, ami viszont egy időigényesebb és macerásabb projekt, a csempematricákat azonban akár egy délután is felragaszthatod, és máris megújítottad velük a fürdőszobádat.

Ha pedig meguntad őket, le is cserélheted a mintát, így akár évente is megújíthatod a fürdődet!

A dekorálás olyan, mint a ruházkodás: amikor túl gyakran hordunk egy ruhát, úgy érezhetjük, hogy nincs mit felvennünk. Ugyan ez a helyzet a kiegészítőkkel: amikor minden nap ugyan az a belső tér fogad minket, könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy egyáltalán vannak körülöttünk dísztárgyak, vagy ami még rosszabb, megunhatjuk őket” – mondja a lakberendező.

Ahelyett, hogy új dekorációkat vennénk minden évben, fel is újíthatjuk a régieket. Ragassz parafa dugókat a régi fürdőszobai szőnyegedre, a műanyag szennyesládádat tekerd körbe kender kötéllel, ha szeretnéd, egyedi módon be is festheted. A fogkefék és a mütyürök tárolására szolgáló poharakat vagy üvegeket is egyedivé teheted egy kis festékkel.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra