5 apró trükk a fürdőszobádba, amivel elkerülheted a felújítást

Zabolai Margit
Írta: ,

A hely, ahol feltöltekezel a nap végén, és ahol erőt gyűjtesz reggel az induláshoz. De mi van, ha a fürdőszobád egy ideje már csak elkeseredett sóhajt vált ki belőled, mikor belépsz az ajtón? Ötleteink segíthetnek, hogy újra megszeresd ezt a helyiséget.

A csempefesték régi trükknek számít, de azt azért fontos tudni, hogy az erősebb igénybevételnek kitett felületeken ez nem bizonyul igazán tartós megoldásnak, arra viszont tökéletes, hogy egy vagy két évre elhalaszd a felújítást, ha műszakilag egyébként rendben van a fürdő.

A teljes csempe befestése helyett használhatsz sablonokat is, amikkel a most divatos cementlapokra emlékeztető mintát festesz az egyszínű járólapra vagy csempére.

Ennek még az az előnye is megvan, hogy ha a festék valahol elkezd lekopni, az még mindig bőven beleillik a rusztikus hatásba.

Ha a teljes fürdő felújítása nem is fér bele, de valamennyit azért tudsz áldozni a megújításra, akkor érdemes lehet megfontolni a csapok lecserélését.

Egy szép, dizájnos darab nem csak fókuszpontja lehet a fürdőnek, de egy későbbi felújítás során is megtarthatod, így érdemes olyan darabokat választani, amik köré akár az egész fürdő berendezését, stílusát is el tudod képzelni.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!