5 apró trükk a fürdőszobádba, amivel elkerülheted a felújítást

Zabolai Margit
Írta: ,

A hely, ahol feltöltekezel a nap végén, és ahol erőt gyűjtesz reggel az induláshoz. De mi van, ha a fürdőszobád egy ideje már csak elkeseredett sóhajt vált ki belőled, mikor belépsz az ajtón? Ötleteink segíthetnek, hogy újra megszeresd ezt a helyiséget.

A csempefesték régi trükknek számít, de azt azért fontos tudni, hogy az erősebb igénybevételnek kitett felületeken ez nem bizonyul igazán tartós megoldásnak, arra viszont tökéletes, hogy egy vagy két évre elhalaszd a felújítást, ha műszakilag egyébként rendben van a fürdő.

A teljes csempe befestése helyett használhatsz sablonokat is, amikkel a most divatos cementlapokra emlékeztető mintát festesz az egyszínű járólapra vagy csempére.

Ennek még az az előnye is megvan, hogy ha a festék valahol elkezd lekopni, az még mindig bőven beleillik a rusztikus hatásba.

Ha a teljes fürdő felújítása nem is fér bele, de valamennyit azért tudsz áldozni a megújításra, akkor érdemes lehet megfontolni a csapok lecserélését.

Egy szép, dizájnos darab nem csak fókuszpontja lehet a fürdőnek, de egy későbbi felújítás során is megtarthatod, így érdemes olyan darabokat választani, amik köré akár az egész fürdő berendezését, stílusát is el tudod képzelni.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba