Fiókrendszerező ötletek, amiknek már a látványa is elégedetté tesz

Zabolai Margit
Írta: ,
Fiókrendszerező ötletek, amiknek már a látványa is elégedetté tesz

Veled is gyakran előfordul, hogy reggelente az egész fiókot feltúrod egy pár zokniért? Úgy érzed, hiába van elég hely, ha semmit nem találsz, vagy sok a fiókod, de mégsem érzed rendszerezettnek a holmijaidat? Lehet, hogy ezek az ötletek segítenek, hogy végre a szekrényajtók mögött is rend legyen.

Egy jobb minőségű melltartó nem éppen két forint, ezért érthető, ha szeretnél rá vigyázni, és úgy tárolni, hogy minél tovább megőrizze a minőségét.

Ha úgy teszed a fiókba, hogy középen megcsavarod, a két kosarat pedig egymásba hajtod, akkor lehet, hogy azzal helyet spórolsz, de szinte biztos, hogy a fehérnemű gyorsan kibolyhosodik, elhasználódik.

Ha rendezett sorokban csúsztatod egybe a fiókba fektetett melltartókat, nem csak helyet spórolsz, de át is látod, mi hol van, és még az anyag minőségére is vigyázol így.

Nálatok is egy fiókban kavarog az összes sapka meg sál, és indulás előtt idegesen turkálsz benne, ha kellene egy, aztán végül azzal indulsz el, amelyik éppen a kezedbe akad, és nem azzal, amelyikkel szerettél volna?

Ezek az élükre hajtogatott sálak szinte kívánják, hogy végigsimítsd őket, ráadásul éppen elég hely marad mellettük a sapkáknak is, amiket, ha nem egymásra, hanem egymás mellé teszel, mindig könnyen megtalálsz.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!