5 filléres fürdőszoba felújító trükk, ha látványos eredményt szeretnél

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 filléres fürdőszoba felújító trükk, ha látványos eredményt szeretnél

Kép forrása: Home Depot Canada

A fürdőszoba a feltöltődés, a kikapcsolódás helyszíne, megújítása azonban nem olcsó mulatság. Axanne Jelasity lakberendező, a Butopêa alapítója szerint azonban néha apró trükkök is segíthetnek abban, hogy új köntöst kapjon a vizes helyiség. Apró, de látványos változást hozó tippek következnek!

A dekorálás olyan, mint a ruházkodás: amikor túl gyakran hordunk egy ruhát, úgy érezhetjük, hogy nincs mit felvennünk. Ugyan ez a helyzet a kiegészítőkkel: amikor minden nap ugyan az a belső tér fogad minket, könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy egyáltalán vannak körülöttünk dísztárgyak, vagy ami még rosszabb, megunhatjuk őket” – mondja a lakberendező.

Ahelyett, hogy új dekorációkat vennénk minden évben, fel is újíthatjuk a régieket. Ragassz parafa dugókat a régi fürdőszobai szőnyegedre, a műanyag szennyesládádat tekerd körbe kender kötéllel, ha szeretnéd, egyedi módon be is festheted. A fogkefék és a mütyürök tárolására szolgáló poharakat vagy üvegeket is egyedivé teheted egy kis festékkel.

A rendezettség egy jól működő és jól mutató fürdőszoba alapja,a tárolás azonban néha gondot jelenthet.

Plusz pakolófelületre mindig szükség van, ha pedig egyedi tárolókat alakítasz ki, azzal két legyet ütsz egy csapásra.

Biztosan nálad is kallódik a lakásban néhány régi kosár vagy doboz, ami olyan szép, hogy sajnálod kidobni, de funkciót sem találsz nekik.

Ezekből remek fali polcok lehetnek, amik azonnal egyéniséget adnak a fürdőszobádnak.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)