Filléres dekorációs ötletek, ha unod a fürdőszobádat

Zabolai Margit
Írta: ,
Filléres dekorációs ötletek, ha unod a fürdőszobádat

A fürdőszoba egy talpalatnyi oázis minden otthonban, ahol feltöltődhetsz, ahol kellemesen indul és kellemesen zárul a napod. De mi van, ha nincs ínyedre jelenlegi helyzet? Egy kis kézügyességgel fillérekből feldobhatod a fürdőszobádat – ehhez adunk most néhány ötletet.

Dekoratív üvegcsék

A fürdőszobában rengeteg a pipereholmi – de miért ne lehetnének ezek önmagukban is a dekoráció részei? Fogj néhány szép formájú, üres üveget, áztasd le róluk a címkét, és töltsd át ezekbe a kozmetikumokat. Ha szeretnéd, előtte le is festheted az üvegeket, hogy még hangulatosabbak legyenek.
Arra vigyázz, hogy olyan kencét ne tölts beléjük, amit például zuhanyzás közben használsz, mert a vizes kezedből könnyen kicsúszik az üveg, a szilánkok pedig balesetet okozhatnak.

Üvegfesték Kép forrása: signaturewoodworksllc.com

Igazi bohém vagy, aki szeretné a személyiségét a fürdőszoba falain is megmutatni? Akkor elő az üvegfestékkel, rajzold meg a kedvenc figuráidat, legyenek azok halacskák, tengeri kagylók vagy éppen jóképű szörfösök, aztán ragaszd az elkészült alkotásokat a fürdőszoba csempéire.
Ha van gyerek a háznál, ő külön élvezni fogja az alkotást, és talán még az esti fürdéshez is könnyebb lesz beterelni a fürdőszobába.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?