Feng shui tippek az otthonodba, amik garantálják a boldogságot

Stumpf Bea
Írta: ,
Feng shui tippek az otthonodba, amik garantálják a boldogságot

Kép forrása: toobe8.com

Tudtad, hogy a feng shui kínai tudományát már régen is alkalmazták a lakóhelyek kiválasztása, berendezése során? Próbáld ki te is, akár épp költözés előtt állsz, akár csak a meglévő kuckód rendeznéd át egy kicsit! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány praktikát, amikkel pozitív energiákat és boldogságot vonzhatsz be a feng shui segítségével!

A kiindulópont

A feng shui alapját a mindenütt jelenlévő éltető energia (chi) és annak áramlása jelenti, ennek megjelenési formája az öt elem – fa, tűz, föld, fém, víz. Ha például a boldogságot hiányolod az életedből, akkor nem árt, ha a lakásod rendezgetésével kezded annak megtalálását, mert lehet, hogy valami blokkolja az energiaáramlást – a feng shui abban segíthet, hogy ezt feloldd.

Persze vannak általános szabályok, de ha személyre szeretnéd szabni a következő tanácsokat, akkor nem árt, ha kiszámolod a személyes gua (életenergia) számod, melynek alapját a születési dátumod képezi. Ez a szám ugyanis megmutatja, honnan érkezik a kedvező energia, azaz hol érdemes dolgoznod, hova tedd az ágyad, vagy éppen melyik helyiségeket kell egy kis energiával felturbóznod. Ha először csak néhány általános szabályt követnél, akkor görgess lejjebb!