5 feng shui trükk, amit még ma ki kell próbálnod a hálószobádban

Kerekes Vivien
Írta: ,

Egy tökéletes hálószobát a kényelem, a pihenés, és az erotikával túlfűtött éjszakák jellemzik. Hogy megteremtsd az ehhez szükséges hangulatot, akár a feng shuit is segítségül hívhatod – a különböző taktikák ugyanis elárulják, milyen tárgyakkal és apró átalakításokkal érheted el a legjobb hatást. És a végeredmény? Egy hálószoba, ahol nem csak maximálisan kipihenheted magad, de még a szexuális életedet is felpörgetheted.

Szellőztess minél gyakrabban, vagy használj jó minőségű légfrissítőt Kép forrása: thisisglamorous.com

Szakértők szerint nehéz megtalálni a jó feng shuit egy olyan hálószobában, ahol a levegő állott, esetleg tele van szennyezőanyagokkal.

Ha viszont gyakran nyitod ki az ablakot, hogy beengedd a frissességet, ezektől a negatív összetevőktől könnyen megszabadulhatsz.

Persze érthető, ha a téli időszakban ezt nem szívesen teszed; ilyenkor nyugodtan hívj segítségül egy kevés esszenciális olajat, ezek gyógyító hatással vannak a szervezetre.

Ágy a lelke mindennek Kép forrása: artsandclassy.com

A feng shui szerint fontos, hogy az ágy mindkét irányból könnyen megközelíthető legyen, egy-egy éjjeli szekrénnyel az oldalán – és semmiképp se nézzen egyenesen szembe az ajtóval.

A hatást tovább fokozhatod azzal, ha olyan bútort választasz, aminek szolidabb ágytámlája van, az ágyneműdnél pedig érdemes arra figyelned, hogy természetes anyagokból készüljön.

Ha az ágyadra a tökéletes egyensúly jellemző, azáltal egy lépéssel ismét közelebb kerültél a jó feng shuihoz.