5+1 feng shui hiba az otthonodban, ami rossz hatással van rád

Fischer Anna
Írta: ,
5+1 feng shui hiba az otthonodban, ami rossz hatással van rád

Aki hisz a feng shuiban, az jól tudja, hogy a lakberendezési tárgyak elhelyezésével kapcsolatos hibák is negatív hatással lehetnek életünkre, legyen szó az anyagiakról, a karrierről, az egészségről vagy akár a szerelmi életünkről. Lássuk a leggyakoribb hibákat!

Alacsony elhelyezés

Ha valami alacsonyan van elhelyezve a funkciójához képest, akkor annak a tárgynak a használatához le kell hajolnod, ami a feng shui alapján egyáltalán nem vezet sok jóra, mivel megalkuvásokat, mások magad elé engedését jelképezi.

Vagyis ha szeretnél sikeres lenni a munkádban vagy a magánéletedben, akkor a tükröket tedd olyan magasra, hogy egyenesen állva nézhess bele, valamint azokat a használati tárgyakat, amiket minden nap használsz, azokat inkább váll- vagy karmagasságba helyezd el a polcokon, hogy ne kelljen sokat hajolgatni értük.

Ha a járdádra például belóg egy ág, ami miatt szintén le kell hajolnod, akkor azt is inkább vágd le, hogy ne kelljen folyton meghajolni, mikor hazaérsz.

Csöpögő csapok

Biztosan ismerős jelenség, mikor egyszer csak azt vesszük észre, hogy a konyhában vagy a fürdőszobában elkezdett csöpögni a víz a csapból. Sajnos hajlamosak vagyunk megszokni a jelenséget, vagy esetleg ellene úgy fellépni, hogy teljes erőnkből próbájuk meg elzárni a csapokat, ami semmi jóra nem vezet.

Nem csak a pocsékolás és a kellemetlen, sokakat idegesítő hang miatt érdemes azonban megcsináltatni az ilyen csapokat otthon, de a feng shui is kifejezetten ezt javasolja. A víz ugyanis a kárba vesző, elpocsékolt pénzt és energiát jelképezi.

Vagyis ha szeretnénk, hogy anyagi helyzetünk ne kerüljön ilyen veszélybe, akkor inkább hívjuk egy szerelőt, vagy akár javítsuk meg mi magunk!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!