A legszuperebb feng shui tippek a dolgozószobádba

Nagy Niki
Írta: ,
A legszuperebb feng shui tippek a dolgozószobádba

A feng shui a dolgozószobában vagy az irodában legalább annyira fontos, mint a hálószobában, hiszen itt is legalább annyi időt töltesz. Ha mostanában nem megy olyan jól a munka, mint szeretnéd, próbáld ki az alábbi tippeket – ha hiszel a feng shui erejében, akkor azért, ha meg nem, akkor azért, mert legalább rendszert viszel a dolgaidba, és egy rendezett helyiségben egyébként is könnyebb dolgozni, mint egy szétszórtban. Veszíteni biztosan nem fogsz vele!

A feng shui alapja a rend: ezt nem tudod megkerülni, így figyelned kell arra, hogy rendet tarts magad körül, és ne legyen limlomos az asztalod és az egész munkakörnyezeted.

Miután ezt elrendezted, figyelj oda arra is, hogy mi vesz körül, mi az első dolog, amit meglátsz, amikor belépsz a helyiségbe, és hogy milyen a levegő és a fény minősége.

Ha ezeket az alapvető pontokat lerendezed, már rengeteget segíthetsz a környezeteden.

Ha ajtó, ablak, esetleg egy zajosabb terület van a hátad mögött, az könnyen leszívhatja az energiádat, és folyton fáradtnak érezheted magad tőle.

Az ideális az, ha fal van a hátad mögött, de ha ilyen nyitott térrel találkozol mégis, helyezz valamit közé és a széked közé: egy nagy növényt vagy egy paravánt, ami blokkolja a nagy teret.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba