5+1 tipp 10 ezer forint alatt, ha felújítanád a konyhádat

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 tipp 10 ezer forint alatt, ha felújítanád a konyhádat

A konyha az alkotás, a kreativitás és a meghitt, közös étkezések, nagy beszélgetések helyszíne kellene, hogy legyen, de ha kicsit unalmas, kicsit elavult vagy csak nem elég inspiráló, akkor könnyen nyűgnek érezheted az itt töltött időt. Sajnos a konyha teljes felújításánál talán csak a fürdőszoba renoválása a drágább, ezért most mutatunk néhány filléres trükköt, amivel még a kicsi konyhát is feldobhatod, ráadásul alig érzi meg a pénztárcád a változást.

Fűszernövények

Nemcsak élettel és színnel töltik meg a konyhádat, de rendkívül nagy hasznukat fogod venni a sütések-főzések alatt.

Ma már a hipermarketekben is beszerezhetők a különböző cserepes fűszernövények, amelyeket helyezz természetes fénybe és gondoskodj a locsolásukról is.

A csúnya műanyag edényben vásárolod, ültesd át színes cserepekbe, amelyekre aztán filctollal ráírhatod a fűszernövény nevét, hogy biztosan meg tudd őket különböztetni egymástól.

Táblafesték a konyhában

Korábban már írtunk arról, milyen sokféleképpen használhatod fel a táblafestéket a lakásban, a konyha pedig tökéletes terület.

Egy doboz festék ára 8-10 ezer forint között mozog, viszont igazi játszótérré változtathatod vele a konyhát, akár a hűtőszekrényt, akár a konyhapult mögötti falt fested le vele.

Írj rá bevásárló listát, heti menüt vagy inspiráló üzeneteket, a táblafesték mindenképpen mókásabb, hangulatosabb és kreatívabb hellyé teszi a konyhát.

7 kreatív ötlet táblafestékkel való dekoráláshoz

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!