Feliratok az otthonodban - dobd be a hangulatos trendet a lakás minden helyiségében

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Feliratok az otthonodban - dobd be a hangulatos trendet a lakás minden helyiségében

Néhány éve még alig-alig láthattunk feliratokat az otthonokban, legfeljebb a ház falán díszelgett az utcanév, és a postaládán a tulajdonos. Ez azonban rég a múlté, a lakás sőt, a kert és a terasz minden szegletébe beköltöztek a különféle feliratok, amiket igazán nem nehéz stílusosan bevetni a lakberendezés során.

A kedvenc idézeteid

Biztos neked is van olyan mottód, vagy idézeted, amit szívesen ismételgetsz magadnak – nos, ezek a hosszabb szövegek szerencsére a lakberendezés során is helyet kaphatnak az otthonodban.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A legkézenfekvőbb megoldás, ha egy szép keretbe teszed az akár általad szerkesztett, formázott szöveget, de krétafalon, vagy akár fali matrica formájában is csodásat mutatnak ezek a dekorációk. Az idézet tartalmától függően érdemes helyet keresned a legújabb kiegészítődnek, hiszen van, amivel jó a lakásba belépve szembesülni, de akad olyan is, amin inkább a fürdőkádban pihenve szerencsésebb elmerengeni.

Üdvözlő szövegek

A legnépszerűbb feliratos dekorációk közé alighanem a különféle üdvözlőszövegek tartoznak, amik értelemszerűen a bejárat környékén állják meg igazán a helyüket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Egyfajta kedves vendégfogadtatás a célja ezeknek a feliratoknak, lényegük az, hogy már a köszönés előtt is úgy érezzék a hozzánk érkezők, hogy szeretettel várjuk, örömmel fogadjuk őket. Ezeket a feliratokat érdemes kb. szemmagasságba helyezned, pl. a kulcstartó környékére, vagy éppen a bejárati ajtóra, de a lábtörlőn virító üdvözlés is aligha kerüli el a szeretteid figyelmét.