Ilyen, amikor feketével dekorálunk karácsonykor – Varázslatos inspirációk

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ilyen, amikor feketével dekorálunk karácsonykor – Varázslatos inspirációk

A fekete a legtöbb ember szerint egyáltalán nem illik a karácsonyi időszakhoz. Tény és való, jóval klasszikusabb a piros, a fehér, valamint az arany, de gondoltál már arra, hogy ezekhez az árnyalatokhoz is nagyon jól passzol a fekete? Olyan varázslatos inspirációk következnek, amik neked is meghozzák a kedvedet a díszek felfrissítéséhez.

1. Izgalmas asztaldíszek

Ilyen, amikor feketével dekorálunk karácsonykor – Varázslatos inspirációkKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Mivel a fekete remekül passzol a fehérhez és az aranyhoz egyaránt, tökéletesen össze tudod párosítani a már meglévő, ünnepi étkészleteddel.

Nem kell azonnal fekete villákért, tányérokért vagy poharakért rohannod, hiszen már a kiegészítők is egészen új megvilágításba helyezik a szokásos felszerelést.

Elég, ha egy fekete terítőre, tányéralátétre, vagy akár szalvétára, asztali futóra gondolsz. Persze semmi akadálya nincs annak, hogy a teríték főbb elemeit is feketére cseréld, de ha ez egyelőre túlságosan nagy lépés lenne számodra, akkor jó ötlet kísérletezgetni a különféle kiegészítőkkel, amiket a már meglévő szettekkel is könnyen ellensúlyozhatsz.

2. Fekete kiegészítők

Ilyen, amikor feketével dekorálunk karácsonykor – Varázslatos inspirációkKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Szinte minden otthonban vannak fekete bútordarabok, kiegészítők, ezért nem túl nehéz ízlésesen beilleszteni a karácsonyi dekorációkat sem ebben a színben. Jó példának bizonyulnak erre a különféle gyertyák és gyertyatartók, a karácsonyi plüssök vagy a fellógatható gömbök, illetve a táblafestékkel átkent képek, felületek. Ezeket a kiegészítőket akár magad is elkészítheted, vagy átszínezheted a már meglévőket.

A feketét természetesen a koszorúk elkészítésekor is bevetheted. Fekete, vagy feketével tarkított szalagokat nem olyan nehéz vásárolni, a legtöbb hobbiboltban hozzájuthatsz, és ezekkel már könnyen másfajta hangulatot biztosíthatsz a kopogtatótoknak vagy koszorútoknak. Főleg, ha sikerül néhány fekete díszt is beszerezned, vagy néhány fehér, arany kiegészítővel, dekorációval ellensúlyozni tudod a hatást.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!