Fehér porcelánnal és csillogó evőeszközökkel lesz pazar az ünnepi asztalod

Szendrey Adrienn
Írta: ,

A szép teríték a sikeres vendéglátásod alapja. Ezt most a WMF hozza el a SPAR üzleteibe, ahol hűséges vásárlóként pontgyűjtő akció keretében, különleges kedvezménnyel szerezheted be a minőségi porcelán és rozsdamentes acél termékeket.

Hétköznapokon alig jut idő arra, hogy együtt üljön asztalhoz a család. Ezért is várjuk annyira az ünnepnapokat és a hangulatos, közös étkezéseket. Hamarosan kezdődnek az év végi nagy vendégeskedések, ezért már most elkezdheted megtervezni az idei ünnepi menüt. De az alkalomhoz szépen megkomponált teríték is jár, hiszen ezzel is kifejezheted, hogy a szeretteiddel vagy a barátaiddal együtt eltöltött idő milyen fontos számodra.

A színvonalas terítés kulcsa a harmónia

A tökéletes teríték megalkotásának feltételei: a terítés szabályainak ismerete, valamint a minőségi étkészlet és kiegészítők. Ha otthonodba vársz vendégeket, nem kell minden étkezési protokollt ismerned és alkalmaznod ahhoz, hogy az étkezés helyszíne tökéletes legyen. A terítés lényege ilyenkor az, hogy az asztal minden eleme az alkalomhoz illő színvonalú legyen, és harmónia legyen az étkészlet, a terítő, a szalvéta és az asztaldíszek között.
Könnyebb megterítened, ha a tányérokat, poharakat és az étkészletet is a fogásokhoz igazítod. Szimmetrikus asztallal lehet a legszebb látványt elérni, ekkor az étkezés eszközei egymástól egyenlő távolságra helyezkednek el. Az elegáns asztal tradicionálisan fehér, ami elsősorban a terítő és az étkészlet színét jelenti. Az alkalmi étkészlet pedig hagyományosan porcelán, így fehér porcelánkészlettel, csillogó poharakkal és evőeszközökkel nem hibázhatsz.

Galéria / Fehér porcelánnal és csillogó evőeszközökkel lesz pazar az ünnepi asztalod - SPAR WMF készlet
Fehér porcelánnal és csillogó evőeszközökkel lesz pazar az ünnepi asztalod - SPAR WMF készlet Megnézem
a galériát!

WMF ProfiSelect: minőség, design, praktikum

Hiányzik a háztartásodból néhány kifinomult, márkás porcelán tányér, tál vagy egy igényes evőeszközkészlet? A WMF csaknem 160 éve garancia a főzés és a tálalás élményére. Prémium konyhai termékei magas színvonalúak a design, a minőség és a felhasználhatóság szempontjából is. Ezt a minőséget, amely korábban is nagyon népszerű volt a vásárlók körében, most ismét elérhetővé tette a SPAR Magyarország.
Idén ősszel már hetedik alkalommal találkozhatsz olyan pontgyűjtő akcióval a SPAR üzletekben, amelynek révén kedvezményesen szerezheted be a kiszemelt konyhai eszközöket. A WMF ProfiSelect gondosan megtervezett, rozsdamentes nemesacélból készült evőeszközeivel, vágás-, karcolás- és ütésálló, keményporcelánból készített tányérjaival, táljaival és egyéb konyhai kiegészítőivel akár még az ünnepek előtt meglepheted magad vagy rokonaidat.

Fehér porcelánnal és csillogó evőeszközökkel lesz pazar az ünnepi asztalod

Pontgyűjtés indul!

2017. október 5. és 2018. január 24. között a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban minden elköltött ezer forint után egy hűségpont jár, amelyeket összegyűjtve 25 vagy 75 pontonként lehet beváltani – akár 2018. február 4-ig - az akcióban részt vevő WMF evőeszközök, tálak és egyéb konyhai kiegészítők egyikére.

Az akció különlegessége, hogy a 75 pont beváltásakor eldönthetjük: vagy 999 forintos, kedvezményes áron megvásároljuk a négyrészes evőeszközkészletet, vagy a 25 pontos termékek közül választhatunk hármat. Ezen kívül, hetente bizonyos termékekért extra pontok járnak.

Az akcióban szereplő 25 centiméteres porcelántál kedvezményes áron kizárólag a SuperShop kártyatulajdonosoké lehet. A négyrészes ecet-, olaj-, só-, és borstartó készlet pedig csak az INTERSPAR hipermarketekben kapható. Az akcióról további részleteket találhatsz a www.sparhuseg.hu weboldalon és az üzletekben.