Letisztult mennyország, avagy a fehér a lakberendezésben

Zabolai Margit
Írta: ,
Letisztult mennyország, avagy a fehér a lakberendezésben

A fehér sokáig egyeduralkodó volt például a falszínekben, aztán unalmasnak, idejét múltnak kezdték tartani, és jöttek a színes falfestékek, színes bútorok, sokszor rikító lakberendezési tárgyak. A legújabb trendek azonban ismét visszahozzák a világosság, tágasság érzetét keltő fehéret, és azt is bebizonyítják, hogy a hófehér egyáltalán nem unalmas!

A country vagy rusztikus stílusú lakberendezés otthonos, barátságos hangulatot kelt, de szinte szomjazza a frissességet.

Ha fehérrel kombinálod a természetes anyagokat, akkor a klasszikus és a modern találkozik egymással, a fehér egyáltalán nem fog steril vagy unalmas hatást kelteni, viszont a régies anyagok és kiegészítők miatt sem lesz levegőtlen a lakás.

A végeredmény kimondottan hívogató, barátságos, otthonos mégis modern tér lehet.

A fehér színnel egyszerűen nem lehet mellélőni a fürdőszobában sem, ráadásul mivel a tisztaság, frissesség benyomását kelti, tökéletes választás ide.

Nagyon jó alapot ad az extravagáns kiegészítőknek: az arany tükörkeret vagy bútorfogantyúk sem hatnak túlzásnak, ha egyébként a letisztult fehér szín uralkodik a fürdőben, egy színes kilépő és néhány virág pedig üde színfoltot jelentenek majd.

A legjobb az, hogy a kiegészítők lecserélésével bármikor megváltoztathatod a fürdőszoba hangulatát, anélkül, hogy egy vagyont költenél a felújításra – egy színes vagy mintás csempével ugyanezt nem lehetne megtenni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!