Februári lakásdíszítés - mert ilyenkor is van ok az alkalmi dekorációra!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Szeretem a szezonnak megfelelően felöltöztetni az otthonunkat, de karácsony után valahogy mindig tanácstalan vagyok, mihez is nyúlhatnék. A téli dekoráció már unalmas, a tavaszihoz viszont még kicsit korán van… Akkor mégis milyen lehetőségek közül érdemes választani? Az alábbi inspirációk között biztosan te is találsz kedvedre való lakásdekorációt!

Bár az idei tél eddig meglehetősen érdekesre sikeredett, ezzel valószínűleg számolhatunk a klímaváltozás aktív szakaszában.

Egyre kisebb eséllyel és egyre kevesebbet esik hazánkban a hó, de azért a hideg nem tűnt el teljesen – a borongósabb napokon mindig jól esik a vastag és puha takarókba burkolózni.

Februárban még egyértelműen ott a helyük a színes és meleg prémeknek az otthonodban, és akár a dekorációd szerves részét is képezhetik ezek a praktikus darabok.

Ha pedig közeleg a szerelmesek napja, a klasszikus plédeket egy kicsit romantikusabbakra is bátran lecserélheted.

Ha már nagyon eleged van a hideg hónapokból, akkor bátran kacsintgathatsz a tavasz felé – sokkal könnyebb túlélni az utolsó, borongós téli hónapot, ha nem kell minden szépséget kizárnunk az otthonunkból.

Akár a virágokat, akár a romantikus hangulatot imádod, egy csokor rózsa, vagy néhány rózsaszirom februárban is új színt visz az otthonodba.

Sokkal jobb érzés egy forró teát, vagy egy csésze kávét úgy elfogyasztani, hogy a rózsák szépségével szemezhetsz, és az illatukkal teljesen feltöltődhetsz.

Igazi terápia ez akkor, ha te is jobban kedveled a forró nappalokat.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!