5+1 kreatív faldekorációs inspiráció – Készítsd el az otthonodban

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 kreatív faldekorációs inspiráció – Készítsd el az otthonodban

Ha felújításon gondolkozol vagy csak az egyik helyiséget szeretnéd kicsit feldobni a lakásban, akkor jó helyen jársz. Most néhány olyan faldekorációs inspirációt hoztunk el neked, ami kis költséggel, rövid idő alatt, látványosan megváltoztatja az adott tér hangulatát, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Nézd meg, hogyan!

A világítással való dekorálás olyan falra lehet jó megoldás, ahová kevesebb fény jut, és egy kis hangsúlyt szeretnél adni a falrészletnek, vagy esetleg egy kuckózós sarokban, ahová a hangulat miatt tennél világítást.

Bármelyik mellett is döntesz, használhatsz egyszerű karácsonyfaégőt vagy színes lampionokat, amiket akár valamilyen adott formában is feltehetsz a falra, de a bútorokon is végigfuttathatod (pl. ágykeret, könyvespolc).

Tipp: A gyerekszobába is szuper ötlet, akár egy LED-es csillaghatású plafonvilágítással összehangolva!

Ha szeretsz utazni, akkor ezt a dekoráció ötletet biztos imádni fogod!


Ezt is olvasd el! Lakásdekorációs tippek utazásmániásoknak


Az étkezőbe, az előszobába vagy a nappali egyik falára tegyél ki különböző órákat, amik mind-mind a világ más városainak a pontos idejét mérik.

Az órák fölött akár többféleképpen megjelenítheted a város nevét is, de ha olyan helyeket teszel a falra, ahol már jártál, akkor akár a saját fotóiddal, emlékeiddel vagy térképrészletekkel is díszítheted a falat.

Akárhányszor ránézel majd, biztos újra kedvet kapsz az utazáshoz!