Ezt lehet kihozni egy budapesti lakásból – Bármikor szívesen beköltöznénk!

Zabolai Margit
Írta: ,

Az Airbnb-re sokan haragszanak, mert állítólag a cég hatása érezhető az egyre dráguló hazai albérletpiacon. Mi azonban megpróbáltuk a dolgok jó oldalát nézni, és inspirációt meríteni néhány, az oldalon hirdetett lakásból. Noha ezek tulajdonosai többségében befektetők, azért a képeken az is látszik, hogy a szépen felújított, berendezett lakás nem mindig kizárólag pénz kérdése.

Szerethető galéria Kép forrása: airbnb.hu/rooms/682723

Lássuk be, a galéria ugyan praktikus szerkezet egy kis lakásban, de csak a legritkább esetekben esztétikus.

Azonban ebben a kis budapesti apartmanban sikerült úgy a lakás részévé tenni a galériát, hogy szinte hiányozna onnan, ha kivennénk.

A szín szerintünk külön jó választás volt, mert kicsit frissebbé teszi a szobát, a lépcső alatti tárolóval pedig maximálisan kihasználásra került a tér.

Amikor a burkolaton múlik Kép forrása: airbnb.hu/rooms/7747497

Ha már galéria: akinek a világos, pasztell stílus nem jön be, az még mindig meríthet ihletet ebből a kis lakásból, ahol a különleges burkolat határozza meg a szoba hangulatát. 

Ennek megfelelően a galéria alatti rész is sokkal hívogatóbb, barátságosabb, még annak ellenére is, hogy a lakás kicsit sötét.

A képek alapján ez az otthon jó példa lehet arra, hogy ha a lakásod finoman szólva nem úszik fényárban, akkor is alakíthatsz ki „kuckós”, mégis modern enteriőrt, ahol jó tartózkodni.