Ezt hozhatod ki az apró szobából – Gardrób vagy dolgozó is lehet belőle

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ha olyan mázlista vagy, hogy van egy plusz helyiséged, amit kedved szerint felhasználhatsz, akkor rögtön szabadjára is engedheted a fantáziádat. De vajon mit kezdhetsz egy aprócska, ám annál praktikusabb helyiséggel?

Öltözőszoba Kép forrása: chocolateheels.com

A legtöbb nő álma egy különálló gardróbszoba, ami még akkor is megfelel a célnak, ha nem büszkélkedhet hatalmas méretekkel. A praktikum egyébként csak a berendezéstől függ, még az egészen apró szoba is lehet hihetetlenül sokoldalú, ha méretre szabottan készíttetsz bele egy beépített szekrényt.

Amennyiben erre nincs módod, egy nagyobb szobainas is sokat segít, és a gardróbod máris öltözőszobává avanzsálhat: itt tarthatod a szezonális összeállításaid legjavát. És hogy mihez szoríts még helyet? Egy olyan fésülködőasztalnak mindenképpen, ahol elférnek a sminkcuccaid és a hajformázóid – így a buli előtt teljes nyugalomban elvonulhatsz készülődni.

Dolgozó Kép forrása: theultralinx.com

Egyre több az olyan munkakör, ami nem koncentrálódik kizárólag az irodára, sőt az sem ritka, hogy valaki távmunkában, rendszeresen otthonról teljesíti a feladatait. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy hova is kerülhetne az a bizonyos plusz íróasztal.

Igaz, a sok praktikus megoldásnak köszönhetően bármelyik sarok megfelelhet a célra, ha sikerül leválasztani egy aprócska szobát, az a legtökéletesebb – így, amikor elkészültél, az ajtó becsukásával máris magad mögött tudhatod a munkát. Tényleg elég pár négyzetméter, hiszen ha az íróasztalod befér, akkor a polcoknak és a beépített szekrénynek is jut hely, márpedig ennyi a legtöbb otthoni irodához elég is.