Ezek most a legtrendibb színek a lakberendezésben – és ilyen hatást érhetsz el velük

Zabolai Margit
Írta: ,
Ezek most a legtrendibb színek a lakberendezésben – és ilyen hatást érhetsz el velük

Kép forrása: pinterest.com

Természetes színek, határozott árnyalatok vagy a háttérben meghúzódó tónusok. 2020 kedvenc lakberendezési színei közül érdemes nem csak aszerint válogatnod, hogy melyik tetszik meg, hanem azt is figyelembe venni, hogy melyikkel éred el a hozzád és otthonodhoz legjobban passzoló hatást.

Klasszikus kék: megnyugtató, hűvös fuvallat

Ez a gyönyörű, gazdag kék az év színe, és mi is teljesen odáig vagyunk érte. Mély, megnyugtató, természetközeli szín, ezért tökéletes olyan helyiségekbe, ahol nyugodt, intim, mégis levegős hangulatot szeretnél elérni.

A hálószobában vagy a fürdőben akár egy egész falon is használhatod, de megjelenhet a kiegészítőkön, textíliákon is.

Arannyal és fehérrel elegánsabb, klasszikus hatást érhetsz el vele, míg a blush és a pink kicsit modernebbé, hűvösebbé teszik. A természetes anyagok, a kő, az agyag, a márvány vagy a fonott kosarak szépen kiemelik a szín természetességét.

 

 

 

Blush: kreatív energiák

A halovány pink, a blush már tavaly is népszerű szín volt, és idén is a kedvencek közé sorolják a lakberendezők.

Finom és nőies, de a megfelelő kiegészítőkkel párosítva egyáltalán nem kislányos vagy gyerekes, sokkal inkább a kreatív, teremtő energiák életre hívója, ami bátran ad ellenpólust a mélykéknek vagy az erős zöldeknek.

Ha inspiráló, bátorító környezetet akarsz teremteni, amiben egy adag játékosság is van, akkor ez a szín tökéletes választás akár a nappaliba vagy a hálóba, de akár egy falon is megjelenhet egy olyan területen a lakásban, ahol tudod, hogy sokat üldögélsz vagy beszélgetsz másokkal, például a kanapénál vagy az étkezőasztal mellett.

 

 

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba