Ezek lesznek 2017 lakberendezési trendjei: érdemes figyelni őket!

Zabolai Margit
Írta: ,
Ezek lesznek 2017 lakberendezési trendjei: érdemes figyelni őket!

A lakberendezési trendek követésével óvatosnak kell lenni, hiszen kevesen engedhetik meg maguknak, hogy változásukkor az egész lakást átrendezzék. Néhány textíliával, kiegészítővel azonban jól alakítható a helyiségek hangulata, és a szakértők szerint idén ezek az irányzatok uralják majd az otthonokat.

Zöldülés Kép forrása: convoy/tumblr.com

2017. színe a greenery, azaz lombzöld, így nem meglepő, hogy számos enteriőrfotón is ott van ez a szín.

Nemrég mi is írtunk a zöld színű kanapékról, de a lakberendezők szerint a mélyzöld színű kiegészítők, sőt maguk a nagy zöld leveles szobanövények is a legnépszerűbb lakberendezési dekorációk között szerepelnek majd.

Tény, hogy otthonosabbá és élhetőbbé teszi a tereket ez a szín, mi nagyon szeretjük.

Skandináv kényelem, a hygge Kép forrása: sheerluxe.com

A hygge a már ismerős skandináv trendek egy kicsit melegebb, otthonosabb vonulata, így ha egyébként is az északi stílust képviseli az otthonod, nem lesz nehéz ilyenné alakítani, érdemes tenni vele egy próbát.

A hygge jelentése nagyjából kényelmes, otthonos, hívogató, azaz puha párnákat, kötött takarókat, helyes porcelánbögrékbe töltött forró teát jelent.

Világos, pasztell színekkel és természetes anyagokkal mutat a legjobban, szintén azok közül a 2017-es trendek közül való, amiket mi első látásra megszerettünk.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba