Ezek 2017 legnépszerűbb konyhatrendjei

Zabolai Margit
Írta: ,

A konyha a ház lelke, éppen ezért nem mindegy, hogyan van berendezve: egyrészt öröm, ha jól esik itt időt tölteni, másrészt ki kell szolgálnia a modern igényeket. Nézzük, a lakberendezők szerint milyen álomkonyhára vágyik majd idén mindenki!

Leszámolás a konyhaszigettel Kép forrása: countryliving.com

Míg a konyhaszigetek továbbra is népszerűek, a legfrissebb lakberendezési trendek azt mutatják, hogy ez változhat: egyre több tervező gondolja úgy, hogy el kell bontani a falat a konyha és a nappali vagy étkező között, és a konyhasziget helyett, ami sokszor az elválasztás szerepét is betölti, behozzák a konyhába a többi helyiséget, például egy rusztikus fa asztalt az étkezőből, vagy akár egy kisebb kanapét is, amin lehet ücsörögni, míg a vacsora készül.

Érdekes gondolat, de nekünk tetszik, hogy visszatér az élet a konyhába!

Jöhet a bronz! Kép forrása: dwell.com

A fémes színek egyszerűen megállíthatatlanok, gyakorlatilag nem tudunk olyasmire gondolni, amit idén ne lehetne rozéaranyban beszerezni, és igaz ez a konyhákra is, ahol a bronz szín egyre népszerűbb lesz.

A fényforrásokon kimondottan jól mutat, de egy modern konyhában a bronz színű székeknek is van helye.

Láttunk olyat is, aki a konyhaszekrény ajtajára tett fényes bronz borítást, de azt azért észben kell tartani a tervezéskor, hogy nem elég, ha valami szép, az sem árt, ha a használat során tisztán lehet tartani.