Élő növényfalak a lakásban? 7 káprázatos megoldás

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Élő növényfalak a lakásban? 7 káprázatos megoldás

A növényfalak már önmagukban is káprázatosak, hiszen rendkívül buja, látványos, természet közeli hangulatot csempésznek az otthonodba. Azonban nem csupán a manapság újszerű és nagyon divatos, valódi növényfalak azok, amik egyedi megoldásokat kínálhatnak – íme, az izgalmas alternatívák!

Ha szeretnél izgalmas és modern növényfalat az otthonodba, akkor az egyik legjobb lehetőség, ha a futónövények mellett voksolsz.

Érdemes viszonylag gyorsnövésű változatokat beszerezned és jó ötlet, ha nem csak egy cserépnyi virággal próbálsz célt érni, mert úgy akár évekig is eltarthat a projekt.

A futtató felület nagyon sokoldalú és változatos lehet, egész biztosan találsz olyat, ami megfelel az elképzeléseidnek.

Futtathatsz polcokra, kész dekorációs elemekre, vagy te magad is összeállíthatsz egy alapot!

A futónövényeket sokan csak felfelé futtatva tudják elképzelni, pedig bizonyos fajták sokkal jobban szeretik, ha lefelé is terjeszkedhetnek.

Sőt, akadnak olyan növények, amik eleve így nőnek, és ennek köszönhetően izgalmas, látványos, teljesen természetes falakat tudnak képezni. A teraszon, balkonon éppúgy bámulatosak, mint a lakásban.

Csodásan fel lehet dobni velük a galériás megoldásokat, de polcok segítségével gyakorlatilag bárhová felakaszthatjátok őket.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv