Elbűvölő karácsonyi dekorációs ötletek

Írta: ,

Szeretnél egyedi, különleges díszeket otthonra? A hagyományos, vagy éppen a modern dekoráció felé húz a szíved? Meríts ihletet cikkünkből és készítsd el még ma a tökéletes karácsonyi dekorációt!

Ne maradjanak el a fényfüzérek

A fényfüzérek csodás hangulatot varázsolnak a lakásba, s ha ésszel használod őket, nem is fognak horror árú villanyszámlát eredményezni. Kiválóan mutatnak a lépcsőkorláton, az ablakban, az ünnepi asztalon, a lekopaszított, vázákba helyezett ágakon.
Ennél a dekorációnál támaszkodj inkább az egyszínű megoldásokra, hiszen önmagában is csicsás hatást kelthet a túl sok apró fény. De ha ügyesen elrendezed a dekorációt, a ház dísze lehet a fényfüzér.

Karácsonyi virágok

A gondozáson felül semmit nem kívánnak a karácsonykor pompázó növények, úgy, mint a karácsonyi kaktusz és a mikulásvirág. Ezek a szépségek önmagukban is megállják a helyüket, de egy-egy díszített kaspó minden esetben sokat dob a megjelenésükön.
A karácsonykor virágzó növényeket helyezheted a dekoráció központjába, és építheted köréjük az örökzöldekből, gömbökből, termésekből álló, kiegészítő díszeket.