Egyedi dekorációk a szilveszteri bulihoz

Dienes Petra
Írta: ,

Mindjárt itt a szilveszter és még nem tudod, hogyan dobd fel a lakásod az esti bulira? Pár kreatív ötlettel könnyen csodás hangulatot varázsolhatsz az év legnagyobb bulijára, csak találd ki a témát, mi pedig segítünk annak kiegészítésében. Gyorsan szerezz be mindent, amíg a boltok nyitva vannak és indulhat is a készülődés!

Saját italpult Kép forrása: househunt.com

A szilveszteri buli elengedhetetlen kelléke a pult –  és szerencsére nem kell rengeteg pénzt költened arra, hogy neked is legyen egy saját! Koktélbárt bármiből készíthetsz: íróasztal, étkezőasztal, komód, könyvespolc, stb.

Ezután már csak meglelően fel kell díszítened. Köss a széleire héliumos lufikat, szórd tele konfettivel és akassz fölé a falra Boldog Új Évet! feliratot.

Helyezd el rajta az italokat és a poharakat és már kész is! Ugyanezt megteheted az ételekkel is, nincs szabály, engedd szabadjára a fantáziád!

Stúdió 54 Kép forrása: http://ohhappyday.com/

Ha retro hangulatban ünnepelnétek, akkor dobd fel az egyik falat arany dekorációval – ez tökéletes háttere lehet a szilveszteri szelfik elkészítésének is. Szerezz be 2-4 tekercs bármilyen egyszínű és 1-2 fényes, arany csomagolópapírt egy kreatív hobbi boltból.

Otthon az egyszínű csomagolópapírokat ragaszd össze úgy, hogy az egyik faladat befedje, de igazából ennek a méretét rád bízzuk, a lényeg az, hogy elég nagy legyen ahhoz, hogy látványos legyen.

Az arany csomagolópapírból vágj ki kis kockákat, a legfelsőre rajzolj egy szabályos kört, fogd a papírokat össze és a minta alapján készíts belőlük köröket. Ezután csak annyi a dolgod, hogy ezeket kétoldalú ragasztóval feltedd a papírra és kész is. Van vele munka, de a látvány miatt mindenképp megéri!