5+1 dolog az otthonodban, ami lassan tönkreteszi a szerelmi életed

Póta Szilvia
Írta: , Frissítve:
5+1 dolog az otthonodban, ami lassan tönkreteszi a szerelmi életed

Kép forrása: freundevonfreunden.com

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy az otthonunk jelentős befolyással lehet hangulatunkra, illetve közérzetünkre. Kevesen tudják azonban, hogy a lakás akár párkapcsolatunkat is megváltoztathatja, pozitív vagy éppen negatív irányba terelheti szerelmi életünket. Kiderült, hogy az, ami az ágyunk körül, vagy éppen a fürdőszobában van, szabályozhatja a libidónkat, azaz szexuális étvágyunkat. Íme 6 gyakran elkövetett hiba, amely megzavarhatja a harmóniát, és tönkreteheti a romantikát!

Rendetlenség Kép forrása: bloglovin.com

A rossz lehelethez és az elhanyagolt külsőhöz hasonlóan a lakásban uralkodó rendetlenség is negatív képet fest rólunk. Elképzelhető például, hogy a szanaszét heverő ruhákkal, és a poros tévével elijeszted potenciális partneredet! Ha már együtt élsz pároddal, akkor sem érdemes elengednetek magatokat!

A hálószobában elszórt fizetetlen számlák, iratok, illetve papír zsebkendők tömege megzavarhatja a szexuális életeteket. A rendetlenség közepette az ember agya képtelen kikapcsolni, hiszen a munkahelyi papírok és ruhahalmok láttán folyamatosan az elvégzendő feladatokra terelődnek a gondolataink. Így szinte lehetetlen küldetésnek tűnik a nyugodt, intim légkör megteremtése. A legjobb, amit tehetsz, ha mindig ügyelsz arra, hogy a lakásban, különös tekintettel a hálószobára, tisztaság és rend uralkodjon!

Családi képek Kép forrása: cocorrina.com

Persze a családi fotók fontos részét képezik az otthonunknak, nem feltétlenül érdemes a gyerekekről, testvérekről, szülőkről készült képeket a hálószobában tartani!

A legjobb, ha a hálószobába kizárólag a téged és párodat ábrázoló közös fotókat teszitek ki, amelyek emlékeztetnek titeket az együtt töltött boldog időkre és élményekre.

Az intim, bensőséges hangulat megteremtéséhez válasszatok meleg színeket, illetve olyan képeket, amelyek nyugalomról, örömről, és érzékiségről árulkodnak!