Így tedd dizájnossá az első otthonod kis büdzséből

Írta: ,

Ha végre megszerezted az első saját lakásodat, és még bútorokkal is sikerült feltöltened, tudjuk, hogy a kicsinosítására marad a legkisebb kereted. De hogy még otthonosabb legyen a lakás, azért egy kicsit illik kidekorálni: szerencsére ezt megteheted szűkebb budget-ből is, akár DIY megoldásokkal. Mutatunk most néhány szuper és olcsóbb dekorálási megoldást, amelyet te is bevethetsz otthon!

Az előszoba Kép forrása: laurelandwolf.com

Az előszobán írtó nagyot tud dobni egy tükör és egy cipőtartó vagy pad, ha pedig egy növénnyel és egy egyszerű szőnyeggel is kiegészíted, máris nagyon otthonos lesz a lakás, amint belépsz.

Nem kell nagyon drága dolgokban gondolkodnod, a nagyobb lakberendezési áruházakban már párezer forintból be tudod szerezni ezeket a dolgokat.

Árulkodjon a saját stílusodról már az előszoba is, passzoljon a lakás többi részéhez.

A konyha Kép forrása: livinking.com

A konyhával csodákat művelhetsz néhány bekeretezett, vagy falra festett felirattal is, és ezen kívül egyéb csecsebecséket nem is kell ide beszerezned – elég, ha a konyhai dolgokat rendezed el mutatósan a tárolókban, felületeken.

Nekünk például nagyon tetszik ez az igényesen elrendezgetett kávé-állomás, ha hasonlóan rendezel be egy sarkot a konyhában, bármikor jöhetnek hozzád egy otthoni kávézásra.