Tedd dizájnossá az otthonod – kis büdzséből

Bodnár Alexa
Írta: ,
Tedd dizájnossá az otthonod – kis büdzséből

Ha végre megszerezted az első saját lakásodat, és még bútorokkal is sikerült feltöltened, tudjuk, hogy a kicsinosítására marad a legkisebb kereted. De hogy még otthonosabb legyen a lakás, azért egy kicsit illik kidekorálni: szerencsére ezt megteheted szűkebb budget-ből is, akár DIY megoldásokkal. Mutatunk most néhány szuper és olcsóbb dekorálási megoldást, amelyet te is bevethetsz otthon!

A fürdőszoba Kép forrása: homedecort.com

Sokan hajlamosak arra, hogy a fürdőszobát elhanyagolják kicsinosítási szempontból, pedig ha jobban belegondolsz, az otthon töltött időből elég sokat itt töltesz.

A fehérre festett gyümölcsös ládák ideális dekorációs elemek itt, szuper polcot építhetsz össze ezekből, amelyek nem csak mutatósak, de praktikusak is.

A fürdőszobai holmikon kívül növényeket, illatosítót pakolj ide, és kész is a fürdőszoba!

Az előszoba Kép forrása: laurelandwolf.com

Az előszobán írtó nagyot tud dobni egy tükör és egy cipőtartó vagy pad, ha pedig egy növénnyel és egy egyszerű szőnyeggel is kiegészíted, máris nagyon otthonos lesz a lakás, amint belépsz.

Nem kell nagyon drága dolgokban gondolkodnod, a nagyobb lakberendezési áruházakban már párezer forintból be tudod szerezni ezeket a dolgokat.

Árulkodjon a saját stílusodról már az előszoba is, passzoljon a lakás többi részéhez.