5 DIY tipp gyümölcsös ládákból - Bámulatos díszek és kiegészítők készülhetnek belőlük!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 DIY tipp gyümölcsös ládákból - Bámulatos díszek és kiegészítők készülhetnek belőlük!

A minap újragondoltam a balkonunkat, hiszen elérkezett az évszakváltás, itt az ideje őszies hangulatba bújtatni az otthonunkat. Előkerültek a tökös díszek, a bordó és a barna dekorációk, a lámpások. A felújított balkon miatt azonban kicsit tanácstalan voltam: hogyan is helyezzem el a díszeket esztétikusan? Elkezdtem bújni a netet, és szembejöttek velem a gyümölcsös ládák, amikről kiderült, hogy jóval sokoldalúbbak, mint azt korábban gondoltam.

A balkon dekorálását illetően a legnagyobb dilemmám az volt, hogy nem csak az asztalra és a párkányra szerettem volna dekorációt tenni – az egyik sarok nagyon üressé vált, amikor a teleltetésre váró virágaimat a pincébe költöztettem.

Mivel fix bútort nem akartam ide vásárolni, jöttek az alternatív lehetőségek, avagy a gyümölcsös ládák!

Egy kis csiszolás után már egymásra is tudtam tenni őket, és így egy könnyen variálható, több szinten dekorálható alapot kaptam.

Az csak ráadás, hogy ezt az alapot bármikor testre szabhatom, és a többi évszakban is az aktuális hangulatunkhoz igazíthatom.

A gyümölcsös ládákat nem csak kültéren, hanem a lakásban is fel lehet használni, hasonlóan sokoldalú alapdarabnak bizonyul, mint a raklap.

Odabenn szerencsés, ha alaposabb tisztítás alá vonod a léceket, és persze a festés sem árt, vagy legalább a felületkezelés – különösen akkor, ha olyan párásabb helyen használnád a ládát, mint amilyen a fürdőszoba.

Az alapelv ennél a kompozíciónál is hasonló: az egymásra helyezett, vagy éppen egymás mellé rakott ládák helyet biztosítanak a különféle használati tárgyaknak, díszeknek.

Az apróságoknak érdemes dobozokat, rekeszeket kitenned, de a nagyobb eszközök kiegészítő nélkül is helyet kaphatnak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba