DIY határidőnapló 2016-ra – Egész évben imádni fogod!

Zabolai Margit
Írta: ,

Reméljük, hogy a következő év is rengeteg izgalmas programot tartogat majd neked. Sőt, egészen pontosan annyit annyit, hogy egy ilyen saját készítésű határidőnapló nélkül meg se tudd őket jegyezni! :) Készítsd el te is valamelyik egyedi dekorációt, meglátod, öröm lesz jegyzetelni bele!

Fűzd be magad!

Színes kartonpapírból és néhány megfelelő méretűre vágott papírlapból akár szó szerint el is készítheted a saját jegyzetfüzetedet, amit egy erős tűvel és szép szalaggal fűzhetsz össze.

Ha a selyemszalagot geometrikus formákban a borítón is használod, egyedi, divatos, mégis könnyen elkészíthető kalendáriumot kapsz – csak rajtad múlik, hogy mivel töltöd majd meg.

Csipkecsodák

Magad által fűzött, vagy egy egyszerű, készen vásárolt kalendáriumot is feldobhatsz egy kevés festékspray-vel és egy kis darabka kimaradt csipkével.

Választhatod azt, hogy a csipkét előre lefújod, majd száradás után felragasztod a kalendáriumra, de ráteheted a csipkét a borítóra is lefújhatod így is.

Óvatosan lehúzva a textilt, a festékspray nyoma csipkemintában fogja díszíteni a kisokosodat, amiből így akár mutatós ajándék is lehet valakinek, akiről szeretnéd, hogy egész évben gondoljon rád.