Régi csempés a fürdőszobád? 5 tipp, hogy a divatjamúlt burkolat is jól mutasson

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Régi csempés a fürdőszobád? 5 tipp, hogy a divatjamúlt burkolat is jól mutasson

Kép forrása: dma-upd.org

Egy komplett felújítás nem mindig fér bele, de addig is, amíg eljutsz oda, hogy az álomfürdőszobádat megvalósíthatod, néhány kisebb-nagyobb trükk segíthet elviselhetőbbé tenni a jelenlegi állapotokat.

Ha nincs is pénzed felújítani az egész fürdőszobát, a fürdőkád lefestése még beleférhet, főleg, ha egyébként jó állapotban van, és csak a külső részt szeretnéd lefesteni – ezt a megfelelő szerszámokkal és egy kis kézügyességgel akár te magad is megteheted.

Már csak egy színben passzoló textília kell, ami lehet egy függöny (ha van ablak a fürdőszobádon), de akár egy zuhanyfüggöny is.

Válassz merész színeket, így ügyesen elterelheted a figyelmet például egy kevésbé előnyös padlóburkolatról.

Sokaknak okoz gondot egy olyan csempeszín, ami a hatvanas, vagy hetvenes években esetleg nagyon is trendinek számított, mostanra viszont finoman szólva is kínossá vált.

Mivel ez a burkolat általában a fürdő elég jelentős részét elfoglalja, nem könnyű elterelni róla a figyelmet – de nem is lehetetlen.

Válassz egy színvilágban, stílusban passzoló, feltűnő fürdőszobai tapétát, és borítsd ezzel a csempe fölötti részt, így sikket, karaktert, vagányságot adhatsz az egyébként nehezen értelmezhető csempének, és a modern mintát helyezed előtérbe.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!