5 dekoratív radiátor burkolat, hogy a fűtőtest ne rontsa a lakás összképet

Kovács Andrea
Írta: ,
5 dekoratív radiátor burkolat, hogy a fűtőtest ne rontsa a lakás összképet

Lássuk be: nagyon jó, hogy van. De látni attól még nem szeretjük. A radiátoroknak már csak ilyen hálátlan szerep jutott, de szerencsére a jól szellőző, mégis ízléses takarás mögül is kiválóan, sértődés nélkül láthatják el a feladatukat.

Keleti stílusban Kép forrása: thisisglamorous.com

A rácsos ablakok nem csak azért megfontolandók, mert jól áteresztik a hőt, ami ugye, egy radiátor esetében nem hátrány, hanem azért is, mert remekül beilleszthetőek például egy keleties stílusban berendezett szobába.

Ez pedig azt jelenti, hogy gyakorlatilag a berendezés részévé válhatnak, nem kell őket takargatni, rejtegetni, mert minden jogalapjuk megvan arra, hogy itt legyenek: aktív szervezői lesznek az enteriőrnek.

Ha illik a koncepcióba Kép forrása: ladydarwin.com.au

Ez a kép is arról tanúskodik, hogy nem kell feltétlenül arra törekedni, hogy teljesen láthatatlanná tedd a fűtőtestet – ez valószínűleg amúgy is lehetetlen – elég, ha úgy szervezed körülötte a dolgokat, hogy beleilleszkedjen a környezetébe.

Itt például a polcok közé rejtett radiátor fölött is végigfut a hosszú polc, amire bőven elég apróság kerülhet, ráadásul a falon is van látnivaló, nem túl magasan, hanem rögtön a polc fölött, amit lehet nézegetni.

Mivel a színek is összhangban vannak, semmi nem rontja el az összképet.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv