Dekorálj csak virágokkal! Gyönyörű tavaszi lakásdekorációk

Balatoni Dóra
Írta: ,

Teljesen be vagy zsongva, hogy végre itt az igazi tavasz? Megértjük, ezzel mi is így vagyunk! Egyszerűen imádjuk a napsütést, no és persze a színes virágokat. Érdemes kihasználni a szezont és otthonunkat is feldíszíteni mindenféle virágos dekorációval. Cikkünkben találsz néhány szuper ötletet.

Ez az egyik kedvenc tavaszi dekorációnk! Elképesztően jól néz ki, nagyon hangulatos és ránézni is öröm.

Ha te is szeretnél egy ilyet otthonra, akkor szükséged lesz egy olyan esernyőre, aminek kampós a vége. Kösd össze a közepét a képen látható módon, akaszd fel az ajtóra és töltsd fel virágokkal.

A hosszan tartó hatás érdekében válassz a szezonnak megfelelő művirágot. Ezt a csodaszép kopogtatót tarthatod az ajtó külső és belső oldalán is.

Imádod az adventi koszorúkat? Minden évben saját kezűleg készíted el? Szenvedélyedet tavasszal is kiélheted, bátran feldobhatod otthonodat egy csodaszép, virágokkal díszített koszorúval.

Semmi másra nincs hozzá szükséged, mint egy koszorúalapra és természetesen sok-sok színes művirágra. Ha nincs annyi virágod, hogy az egészet belepje, a koszorút először tekerd körbe szalaggal. Ezután szépen illeszd rá a virágokat.

Legegyszerűbb, ha gombostűvel rögzíted mindegyiket, de akár ragasztót is használhatsz.