Dekorációs ötletek az otthonodba, ha imádod a fát

Berényi Nóri
Írta: ,

A fából készült bútorok, kiegészítők egyfajta természetközeli, meleg hangulatot varázsolnak otthonunkba. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, elég hozzá pár faág, csiszolópapír és egy nagy adag fantázia. Utóbbiban segítségedre leszünk, ugyanis összegyűjtöttük a leglátványosabb és legtrendibb kiegészítőket, amiket te is el tudsz készíteni saját kezűleg. Lássunk is hozzá!

A tökéletes ékszertartó Kép forrása: etsy.com

Biztosan neked is ismerős az érzés, amikor már annyi bizsu halmozódott fel a szekrényedben, hogy igaziból nem is tudod, milyen ékszereid vannak, mert az egészből csak egy nagy gubancot látsz.

Nos, ez a kiegészítő nem csak rendszerezni segít az ékszereid tárolását, de garantáltan a szobád legmenőbb darabja is lesz egyben. Nincs másra szükséged, csak pár faágra (a látványosabb eredményért válassz különböző méretű ágakat), egy erősebb drótra vagy kötélre, illetve annyi szögre, amennyi ékszered van.

Így biztos, hogy nem kerül a fiókod mélyére a következő nyaklánc, amit ajándékba kapsz!

Ezért a kiegészítőért aztán tényleg nem kell mélyen a zsebedbe nyúlni, hiszen egy filléres, de annál látványosabb trükkről van szó.

Szerezz be egy tetszőleges méretű fadarabot (ez attól függ, hány poharat szeretnél rajta tárolni), amelyet ajánlatos egy kicsit lecsiszolni.

Egymás mellé, rendezett formában verj bele szögeket. Éppen csak annyi helyet hagyj a két szög között, hogy a pohár szára elférjen.

Garantáljuk, hogy az összes vendéged odáig lesz ettől a dekorációtól!