Csodaszép gyerekszoba inspirációk kislányoknak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csodaszép gyerekszoba inspirációk kislányoknak

A kislányoknak szánt gyerekszobák időnként valódi kis paloták – ahogy azt a csöppségek meg is érdemlik. Te még egyelőre inspirációkat gyűjtesz? Mutatunk néhány bonyolultabb és néhány egyszerűbb ötletet, hogy igazán csodás hercegnő lakosztállyal rukkolhass elő.

Rózsaszín álom Kép forrása: bloglovin.com

Ha már hercegnőkről beszélgettünk, akkor nem is kezdhetnénk mással a sort, mint a rózsaszínnel. (Persze ez messze nem alapkövetelmény, hiszen a lányszobában gyakorlatilag minden egyes árnyalat megállja a helyét, persze a megfelelő kontextusban!)

Az viszont mindenesetre biztos, hogy egy ilyen szobában nem sok kislány duzzogna! Az inspirációkat tekintve kiváló ötlet a süllyesztett polc, a gyerekszobában ugyanis sosem lehet elég hely.

Az ablakra emlékeztető fali dekoráció hasonlóképpen ihletadó lehet, és szerencsére egyáltalán nem nehéz leutánozni. Extra bónusz, hogy a kishölgy a keretre aggathatja a nyakláncait, frissen készült remekműveit, feltéve, hogy a te dekorációd nem bizonyulnak elegendőnek.

A csíkozott festés szintén jó ötlet, és túl nagy kézügyesség sem szükséges hozzá, egy vízmértékkel, néhány ragasztócsíkkal és a választott festékkel te is a falra varázsolhatod a mintát.

 

Álomszerű baldachin Kép forrása: madeinpersbo.blogspot.hu

Még mindig meseországban járunk, de egészen más stílusban, mint az előbb.

Ez a szoba teljesen natúr színekre és meglehetősen durva felületekre épít, ám mégsem tűnik barátságtalannak az összhang.

Mindez a puha szőnyegeknek, a kiegészítőknek és persze a központba állított baldachinos ágynak köszönhető. Még a legkisebb költségvetéssel rendelkezők is megvalósíthatják ezt a megoldást, amit a kislányok egész biztosan imádni fognak.

Akár az ágyhoz rögzített, akár a plafonról alálógatott baldachinról van szó, ezzel a lehetőséggel egyszerűen nem foghatsz mellé.

A célra akár egy régi függöny is tökéletes, tehát adott esetben még extra kiadással sem számolnod. A jobb oldalt látható égősor szintén nagyszerű ötlet, és remek választás akkor is, ha a csöppséged esetleg fél a sötétben.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!