Csodaszép gyerekszoba inspirációk fiúknak

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Szeretnétek kicsit feldobni a gyerkőcötök szobáját, hogy egy kalandokkal és lehetőségekkel teli környezetet varázsoljatok neki? Akkor vitorlát fel, kihajózunk!

Rejtett ágy és faborítás Kép forrása: onekindesign.com

A fa rusztikussága meglehetősen jól illik a fiúszobákba, és messze nem csak azért, mert rendkívül időtálló anyagról beszélünk.

A kevésbé kényes borítás tökéletes harmóniát teremt, és még tovább erősíti a tábori hangulatot. Utóbbit a legtöbb srác egyenesen imádja, jó eséllyel a te csemetéd is örömmel venné, ha bármilyen formában átmenthetné a különleges vonásokat a szobájába.

Ezt a látványt egyébként a kuckószerű ágy szintén erősíti, hiszen a függönyök leengedésével teljesen el tudjátok rejteni.

Az ágy fejrészénél található süllyesztett polc helyettesíti az extra helyet elfoglaló éjjeliszekrényt, tehát praktikuma megkérdőjelezhetetlen.

Ráadásul a gyerkőc tényleg úgy érezheti, hogy el tud bújni a világ elől, ha a függöny leengedésével az összes kedvenc játéka és könyve csupán egy karnyújtásnyira lesz tőle.

Sátor a sarokban Kép forrása: dustjacket-attic.com

Egy kicsit még megmaradunk a természet közeli lakberendezésnél, de mégis nagy fordulatot veszünk.

Ez a szoba már sokkal barátságosabb és a csöppnyi kisgyermekeknek is tökéletesen megfelelő.

A szőrmeszerű szőnyeg, a vidám képek és az egészen bohókás gombaszékek a legmogorvább szobába is otthonos hangulatot varázsolnak.

A sarokban álló sátrat némi kézügyességgel és pár kiegészítő segítségével akár te is életre hívhatod – ezzel jó pár boldog és vidám órát szerezhetsz a gyermekednek.

Amennyiben nincs rá módod, hogy a korábbi példához hasonlóan beépítsd, vagy elrejtsd a csemete ágyát sátorszerű megoldásokkal, úgy ez a felállított mini kemping ideális választás lehet számodra.

Ha pedig a hely túl szűk, akkor gondolkozz a baldachinos megoldásokon, azok a plafonról alálógatva is tökéletesek.