Csodálatos téglainspirációk a lakásodba

Stumpf Bea
Írta: ,
Csodálatos téglainspirációk a lakásodba

A tégla szuper dekorációs elem lehet szinte minden szobában – persze csak ha jól helyezed el, és jól párosítod össze a stílusokat. Hogyan állj neki? Hova tervezd és milyen bútorokkal kombináld? Íme néhány klassz inspiráció, amikbe azonnal beleszeretsz majd!

Előszoba/folyosó

Az előszobát és a folyosót általában kicsit elhanyagoljuk a lakáson belül, pedig ezeket a tereket is szuperül ki tudod használni, ha egy kis időt és pénz áldozol rá.

Mit szólsz például egy téglafal részlethez? Ez nagyon izgalmas stílust kölcsönöz a lakásnak, amit szuperül feldobhatsz egy kreatív fogassal, képekkel, lámpákkal vagy egy szép tükörrel.

Képek forrása: 1234

Nappali

A nappalidban is gyönyörűen mutat a tégla, legyen szó igaziról vagy csak festett falról. A legjobb, ha a kanapéd mögötti vagy a kanapéddal szemben lévő fal lesz tégla borítású, hiszen ez jó hátteret ad a képeidnek vagy a kanapéddal szembeni tévének vagy kandallónak.

Tipp: Persze ha nincs kandallód (ami lássuk be, elég gyakori :)), akkor képkeretből saját kezűleg is készíthetsz egy hangulatos látványkandallót!

Képek forrása: 1234

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!