Szívesen belehuppannál? Vesd be az ágyadat úgy, hogy dekoratív és csalogató legyen!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szívesen belehuppannál? Vesd be az ágyadat úgy, hogy dekoratív és csalogató legyen!

Sokan nem fordítanak különösebb figyelmet az ágyuk bevetésére, hiszen a hálószoba a legtöbb lakásban eldugott és intim helyen van, ahova nem igazán téved be más a lakókon kívül. Érdemes azonban ügyelned rá, hogy dekoratív és rendezett legyen az otthonod ezen területe is, hiszen egészen más így lefeküdni esténként, mint a bevetetlen ágyba visszabújni egy húzós nap után.

Végül itt egy lehetőség azoknak, akik minimális időt szánnának csak az ágyazás művészetére, de azért szeretnének esztétikus összhatást.

Ebben az esetben az a legjobb, ha a párnákat a helyükön hagyod, és egy méretes takarót választasz az alváshoz, amit elegendő csak elsimítani felkelés után.

A fejtámlánál felállított díszpárnák elrejtik, amit el kell, a lábrésznél végigfutó keskeny pléd pedig a maga minimalista módján teszi bájosabbá ezt a hálószobát.

Az aligha vitatható, hogy a jó ágynemű a lehető legpuhább – nos, ugyanez igaz a dekoratív kiegészítőkre is.

A pihe-puha plédekkel nem lehet melléfogni, alapkellékek az ágy bevetését illetően.

A látványt tekintve nem utolsó a hosszúszálú, jó minőségű műszőrme sem, amit akár az ágy sarkára is dobhatsz. Így kéznél lesz, ha szükség lenne rá, de egyben díszíti is a helyiséget.

Ha ezt a módszert választod, jó ötlet néhány olyan díszpárnát is beszerezned, ami színében és anyagában passzol a plédhez.