Nem csak a fehér lehet opció: a 10 legszebb szín aprócska fürdőszobákhoz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nem csak a fehér lehet opció: a 10 legszebb szín aprócska fürdőszobákhoz

Kép forrása: Christa Grover/pexels.com

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, ha egy helyiség kicsi, akkor csak és kizárólag a fehér passzolhat hozzá. Ez egyáltalán nincs így! Az ugyan igaz, hogy a világos színek képesek optikailag növelni a teret, de sajnos könnyű velük unalmassá, egyhangúvá változtatni a helyiséget. Ráadásul már jóval több lehetőséget ismerünk a tér optikai tágítására, úgyhogy nincs ok hófehérre meszelni még az egészen aprócska fürdőszobát sem. 

A fehér sokszor azért kézenfekvő választás a fürdőkben, mert a szaniterek a legtöbb esetben ugyancsak fehérek. Ám éppen ezért érdemes megtörni az egyhangúságot valamilyen szép színnel – akár a púder rózsaszínnel, amitől garantáltan csajos és különleges lesz a végeredmény.

A bronzos kiegészítők nagyon jól passzolnak ehhez az érdekes árnyalathoz, miközben a feketével feltűnő és kicsit meghökkentő hatást érhetsz el.

Amíg a púderrózsaszín egy könnyed, laza árnyalat, addig a vörösről ez már nem mondható el. A szenvedélyes, erős és sejtelmes szín garantáltan új megvilágításba helyezi a fürdőszobát.

Egy ilyen feltűnő tónustól a legapróbb helyiség is hangsúlyossá, élettel telivé válik, ráadásul a vörös minden esetben valamilyen különleges, misztikus és erotikus hangulatot áraszt magából.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba