5 ötletes cipőtároló megoldás, ha nálatok is kevés a hely

Zabolai Margit
Írta: ,
5 ötletes cipőtároló megoldás, ha nálatok is kevés a hely

Soha nem találod éppen azt a pár lábbelit, ami az alkalomhoz illő lenne? A családodnak is folyton elveszett félcipő után kutatsz? Itt az ideje, hogy a cipők olyan helyre kerüljenek, ahol mindig rendszerezettek maradnak!

Fogas, másként Kép forrása: Ikea

Jó dolog, ha van egy hagyományos cipős szekrényed, de mi van akkor, ha még egy már nem fér el, és néhány cipőnek már nem jutott szállás?

Egy klasszikus, hagyományos fogas is tökéletes lehet a cipők rendszerezéséhez, csak éppenséggel egy kicsit alacsonyabbra kell felfúrni, mint ahogyan azt rendeltetésszerű használatához kitalálták.

Az edzőcipők így felakasztva még gyorsabban is száradnak, jobban átszellőznek, és nem kell őket az elegánsabb, kényesebb cipőiddel egy fiókba gyűrve tartanod.

Helytakarékosan Kép forrása: craftriver.com

Egy kisebb lakásban sokszor a legeldugottabb zugokat is ki kell használni, ha az ember minden holmijának helyet szeretne találni.

A ferdén felhelyezett polcokkal pontosan kétszer annyi lábbelinek lesz állandó lakhelye, mintha egyenesen tették volna fel a polcokat, és csak fele ennyi fért volna el belőlük.

Ráadásul az egész valahogy még jobban is néz így ki – olyan, mintha minden cipő mindig indulásra készen állna!