Bizarr Halloween dekorációk, ha mindenkire a frászt hoznád

Írta: ,

Bár manapság már sokan megtűrik, sőt kedvelik a Halloweent (főleg a fiatalabb korosztályban), még mindig akadnak, akik ódzkodnak ettől a furcsa ünneptől. Az mindenesetre biztos, hogy nyugaton óriási hagyománya van a bulizásnak, ahogy az elképesztően bizarr és rémisztő sminkeknek, jelmezeknek, lakásdekorációknak is. Most utóbbiakból válogattunk össze neked egy (csont)csokorra valót!

Pókfészek újragondolva Kép forrása: flickr, stephareno

Kezdjük a sort egy kevésbé gyomorforgató dekorációval, bár sokaknál már ez a pókfészek is kiveri a biztosítékot.

Az elkészítését illetően nem kell sokat bajlódnod, pár pillanat alatt kész a nem túl szívélyes dekorációd.

Fogj egy vékonyabb, fehér térdzoknit, az alsó részébe tömködj vattát. Tegyél a vatta és a zokni közé néhány pókot, majd a külső részre ragassz jó párat a műanyag nyolclábúakból.

A fokozott hatás érdekében ajánlatos sűrítened a pókokat az alsó részen!

Ezután tedd fel az i-re a pontot és akaszd a zoknikat jó magasra: lehetőleg váratlan helyekre, félreeső zugokba.

Szárazjég Kép forrása: honestlyyum.com

A szárazjég és az általa kínált lehetőségek nagyon széles skálán mozognak.

Mi most egy legkevésbé sem gusztustalan dekorációs megoldást hoztunk, hiszen ez az alapanyag lehet egyszerűen misztikus is.

Persze, ha fokoznád a bizarr összhatást, akkor ne egy kivájt tökbe rejtsd ezt a különleges anyagot, hanem nyugodtan használj üstöt, amiből kikandikál néhány műanyag csont.

Miután a formába beletetted a szárazjeget, helyezz rá egy kisebb, áttetsző üvegedényt – ebbe már töltheted is az üdítőt.

A „füst” így könnyen távozni fog az oldalsó részeken, és pont olyan hatást kölcsönöz, mintha a vendégeid egy valódi boszorkánykonyhába csöppentek volna.