A bevásárlólistád segít megszabadulni a negatív energiáktól az otthonodban

Szirák Viki
Írta: ,
A bevásárlólistád segít megszabadulni a negatív energiáktól az otthonodban

A feng shui szerint, amikor megszabadulsz a negatív energiáktól az otthonodban, több chi áramlik az életedbe, és sokkal jobb dolgok történnek veled. Amikor motiválatlan vagy, fáradtnak érzed magad, és nem jön a kreativitás, könnyen lehet, hogy több pozitív energiára van szükséged: ezt pedig a bevásárlólistád segítségével is megteremtheted magadnak. Ugyanis néhány egyszerű fűszer, növény és összetevő megszabadít téged a negatív rezgésektől!

A szódabikarbónát rengeteg módon tudod felhasználni a háztartásodban, akár a szőnyeg tisztításáról, akár egy arcpakolás elkészítéséről van szó.

De ezen kívül a negatív energiákat is könnyedén kiűzheti az otthonodból!

Azt javasolják, hogy nagytakarítás előtt szórj egy kis szódabikarbónát a hálószoba padlójára, majd egy órányi várakozás után takarítsd fel akár porszívóval.

A szódabikarbóna ugyanis ennyi idő alatt elkezdi bevonzani az otthonodba a gazdagságot, és elűzi a pénzügyi problémákat.

 

A frissen vágott virágok mindig élettel töltik meg a lakást, és egyúttal pozitív rezgésekkel is ruházzák fel azt.

A legjobb választás a rózsa, de valójában bármi szóba jöhet, amit szeretsz.

A lényeg, hogy figyelj oda arra, hogy az elszáradást követően időben dobd ki őket, ugyanis a feng shui szerint az élettelen, száradó növények negatív energiákkal töltik meg az otthonodat.

A virágok hatására nem csak jobban néz majd ki a szobád, de hamarosan neked is fel fog tűnni, hogy sokkal jobban érzed magad, és szerencsésebb dolgok történnek veled.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv