Bekuckózás indul! Így teremts meleg hangulatú téli otthont magadnak

Bodnár Alexa
Írta: ,
Bekuckózás indul! Így teremts meleg hangulatú téli otthont magadnak

Ahogy közelít a kinti hőmérséklet a 0 fokhoz, egyre inkább úgy érezzük, hogy szükségünk van a lakásban valami szívet-lelket melengetőre, hogy jobb legyen a hangulatunk. Ha nincs otthon kandallód, még akkor sem kell lemondanod erről a tervről, hiszen egy-két ügyes lakberendezési trükkel igazán meleg hangulatot csempészhetsz be. Így ha végre megérkezik a hóesés, egy szuper benti kuckóból nézheted majd!

Fények a nappaliban Kép forrása: lulleoglaban.blogspot.hu

Sokan félnek attól ősz végén és télen, hogy bevigyék a lakásba a fehér színt, és helyette narancsokkal és pirosakkal dekorálnak mindent.

Pedig a fehér megnyugtatóan hat ránk, és világos szín lévén fényekkel feldobva azonnal egy meleg, kényelmes, barátságos beltér hangulatát tudja kelteni. A nappaliban például bátran használhatod az ünnepi időszakot megelőzően is.

Jó trükk, ha ilyen színű díszpárnákat használsz a kanapén, vagy akár a földön is. Ilyenkor jó, ha még inkább össze tudod hozni az embereket, a szeretteidet, barátaidat, ezért ideiglenesen egy kis földön ülős étkezőt is létrehozhatsz a nappaliban, ahol együtt tudtok vacsorázni, borozgatni.

Pihepuha háló Kép forrása: carriefiter.com

A hálószobát a hideg beköszöntével érdemes kötöttbe öltöztetned, és beszerezned néhány párnahuzatot, egy nagyobb pokrócot és akár egy puha szőnyeget is, amely ezzel a technikával készült.

A fényfüzérek, lámpások innen sem hiányozhatnak, hiszen ezek látványa már elég ahhoz, hogy egy kicsit melegebb, meghittebb legyen a lakás.

Ha igazán hiányolod a nyarat és a meleget, akkor a nyári emlékeidről készült fotókat is a fényfüzérre csíptetheted, hogy még jobb legyen a hangulatod!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!