5 ötletes és praktikus megoldás aprócska konyhákba

Zabolai Margit
Írta: ,
5 ötletes és praktikus megoldás aprócska konyhákba

Ha a konyhádban éppen csak annyi hely van, hogy meg tudsz fordulni a saját tengelyed körül, mégis szeretnéd jó hangulatban sütögetni a reggeli rántottádat, akkor az alábbi tippek segíthetnek, hogy egy élhetőbb és kedvesebb helyiséget rendezz be.

Dekoratív sarok, többfunkciós bútorok

Ha csak egy sarkod van, amit konyhává alakíthatsz, akkor mindenképpen gondold át a bútorok elrendezését – egy kis leleménnyel úgy alakíthatod a konyhapultot, hogy az egyszerre szolgál munkafelületként és étkezőként is.

Az egy légtérbe kerülő nappali és konyha esetében jól mutat, ha a falra kerülő színekkel, anyagokkal élesen elválasztod egymástól a két tér funkcióját, itt például a mély, barna árnyalatú falak elé került egy ragyogóan fehér, apró, de praktikus és mutatós konyha.

Színeket a falakra

Ha a klasszikusabb iskola képviselője vagy, a színekről akkor sem kell lemondanod.

Egy egyszerű, elegáns konyhabútor nagyon jól mutat valamilyen finom, púderes színnel, ami sokkal izgalmasabbá teszi a konyhát, mint a steril fehér, mégsem nyomja össze a teret.

A mennyezetet érdemesebb egy árnyalattal világosabbra, akár fehérre festeni, de a falon nyugodtan próbáld ki például ezt a kellemes barackot, vagy valamilyen homokszínt, ami meleggé, mégis tágassá teszi a teret.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!